Читател на Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, за да разкаже

...
Читател на Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, за да разкаже
Коментари Харесай

Особено ужасен случай: Деца се разминаха на косъм от удар, голям клон се сгромоляса

Читател на  Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, с цел да опише за инциднет, при който огромен клон е паднал на сантиметри от деца, които са си играели на детска площадка. Ето и детайлностите:

Здравейте,

в град Пловдив казусът с неефективното ръководство на градините и парковете е добре прочут. Днес за шанс се разминахме единствено с уплах. Инцидент, който щеше да се случи след единствено два дни след саниране на един парк в междублоково пространство на бул. " Източен " 2.

Случаят е изключително ужасяващ, защото относително огромен клон е паднал на ръба на детска площадка, където за шанс никое дете не е било наоколо сега на случая.

Този случай разкрива няколко съществени казуса в ръководството на зелените пространства в Пловдив. Първо, санирането на парковете и градините наподобява да се прави по бърз и несъответстващ метод, без нужното внимание към положението на дърветата и рисковете, които те съставляват.

Целият ден прекараха в приказки и размотаване и неефективна работа.

Второ, неналичието на постоянни инспекции и поддръжка води до струпване на рискове за посетителите на зелените площи.

И най-после, незадоволителната съгласуваност сред другите органи и организации, виновни за ръководството на парковете и градините, способства за пренебрегването на тези значими аспекти.

На еколога му беше показано образно рисковите дървета няколко дни преди да пристъпят към работа, само че всички наши опасения бяха най-нагло подценени с думите " Ти ум не ми давай ". В последна сметка, бездействието в решаването на казуса с неефективното ръководство на градините и парковете в Пловдив може да докара до още по-тежки произшествия и рискове за жителите и техните деца.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР